Využi zľavový kód EASTER na zľavu 10 % z tvojho nákupu. Platí do 1. apríla.
×
Gorillasports.sk

Gorilla Sports Joga pás, oranžový, 260 cm

Zlepšite pružnosť svalov a užite si väčšiu flexibilitu s pásom na jogu.

Zobraziť podrobnejší popis
Varianty produktu

V akcii zostáva už len 7 kusov

Dodanie do 5 pracovných dní

  • Katalógové číslo: GR78094
  • Cena dopravy: 3,50 €
    Doprava tovaru do 2 kg (Kategória XS). Ceny poštovného sa nesčítajú. Výslednú cenu poštovného určuje produkt s najväčšou hmotnosťou.

skladom 410 ks

pôvodne 14,00 €

  • Cena s DPH
  • Cena bez DPH 4,16 €

4,99

Akcia platí pri odbere do 5 ks. V prípade záujmu o väčší počet kusov, prosím, kontaktujte infolinku.

Gorilla Sports Joga pás, oranžový, 260 cm

Joga pás (hnedá, žltá, zelená, oranžová, fialová, ružová, červená, čierna, tyrkysová, modrá, šedá)

Zlepšite flexibilitu svalov a užite si väčšiu flexibilitu s popruhom na jogu
Špeciálne aspekty, ktoré vznikajú v súvislosti s používaním jogového pásu, sú, žiaľ, stále často podceňované mnohými začiatočníkmi i pokročilými jogovými cvičencami. Pás na jogu vám skutočne môže pomôcť vykonávať rôzne cvičenia efektívnejšie a so zlepšeným držaním tela.

V súlade s tým je samozrejmý, a preto mnohí fanúšikovia jogy označujú vhodný opasok za jasné „must have". Samozrejme, že z rôznych výhod môžu ťažiť nielen začiatočníci. Mnohí vášniví milovníci jogy, ktorí sa svojmu športu venujú už roky, sú vždy prekvapení, aké ľahké môže byť stať sa ešte flexibilnejším so správnym vybavením. Možnosti využitia sú tu veľmi rôznorodé. Svoje držanie tela môžete zlepšiť aj pomocou pásu.

  • Výhody a detaily Joga pásu v jedenástich farbách
  • Mnoho rôznych dizajnov na výber (hnedá, žltá, zelená, oranžová, fialová, ružová, červená, čierna, tyrkysová, modrá, šedá)
  • Môže vám pomôcť jemne natiahnuť telo
  • Dve kovové spony v tvare D pre individuálne nastavenie dĺžky
  • Uľahčí vám vykonávanie rôznych ásan
  • Rozmery: 260 x 3,8 cm - ľahko sa prenáša
  • Vlastná hmotnosť: 120 g
  • Potlač loga na umelej koži
  • 100% bavlna - obzvlášť šetrná k pokožke
  • Jednoduchá údržba: možno prať v práčke
  • Vhodné pre všetky cieľové skupiny jogy

Ako už názov napovedá, ide o popruh, ktorý môžete použiť na optimalizáciu svojich jogových zručností. Či potom pás na jogu využijete na kurze alebo vo svojej domácej posilňovni, je samozrejme len na vás. Jedna vec je istá, bez ohľadu na úroveň vašej kondície určite oceníte svoju novonadobudnutú flexibilitu.
Najmä začiatočníci vedia, že nezvládnuť rôzne náročné ásany môže byť dosť frustrujúce. Tu by však bolo rozhodne nesprávne pracovať s príliš veľkým tlakom! Namiesto toho potrebujete nástroj, ako je popruh na jogu, ktorý vám pomôže jemne sa pohybovať požadovaným smerom. Dôležité je predsa nestratiť radosť z jogy aj napriek všetkej námahe (a samozrejme predchádzať zraneniam).
No jogový popruh v jedenástich farbách by pre vás mohol byť zaujímavý aj vzhľadom na cviky, ktoré už máte zvládnuté. Pretože: s jeho pomocou môžete tiež skúsiť vydržať zodpovedajúce pozície dlhšie a podľa toho zlepšiť svoj tréningový efekt. Ak tu zostanete pri lopte a pravidelne zaradíte jogový pás do svojho tréningu, určite sa to čoskoro prejaví aj v bežnom živote s ohľadom na rovnejšie a zdravšie držanie tela.

Dôležité informácie o používaní pásu na jogu

Otázka, ktorá sa znovu a znovu objavuje, najmä v súvislosti s prvým použitím jogového pásu, znie: „Ako vlastne správne používam joga pás?". Odpoveď na túto otázku zase v podstate závisí od toho, aký typ ásan chcete robiť a aký tréningový efekt chcete dosiahnuť.
Chceli by ste sa napríklad lepšie, dlhšie a pohodlnejšie naťahovať? V tomto prípade má zmysel použiť jogový pás ako klasické predĺženie rúk a pomaly sa s jeho pomocou približovať k zodpovedajúcemu cieľu. Z príslušných cvikov by mala profitovať najmä zadná časť stehien, ak si chodidlo pri cvičení v sede obopnete popruhom. Samozrejme, pri dodržaní tohto princípu si môžete natiahnuť aj ruky.
Mnoho vášnivých fanúšikov jogy tiež používa sponu na jogovom opasku na vytvorenie slučky. Ak cvičíte v rozkročení, ľahko si to zafixujete v oblasti lýtka alebo holene a dodáte si väčšiu stabilitu. Vaša výhoda: Už sa nemusíte sústrediť na balans, ale môžete si poradiť so správnym prevedením cvikov. Niekedy je tiež možné pomocou jogového pásu „vydržať" zodpovedajúce ásany dlhšie.
Zahriať sa s opaskom na jogu?
Často je dobré zahriať sa pomocou opasku na jogu. Tu však platí rovnaký princíp ako v spojení s klasickými cvikmi. Pretože: aj tu treba vždy dávať pozor, aby ste sa opatrne naťahovali a nevyvíjali príliš veľký tlak. Riziko zranenia je obzvlášť vysoké, keď sú vaše svaly ešte „studené".

Tipy – čo ešte treba zvážiť v súvislosti s jogovým pásom?

Bez ohľadu na to, či ásany vykonávate s popruhom na jogu alebo bez neho, mali by ste samozrejme vždy počúvať signály svojho tela, aby ste predišli zraneniam. Aj keď vám toto príslušenstvo zvyčajne pomôže natiahnuť sa ďalej a vydržať dlhšie, neznamená to, že by ste mali svaly preťažovať!
Skôr je dôležité pomaly sa približovať k svojim limitom – dokonca aj s bezpečnostným pásom – a akceptovať ich – ak ste ich dosiahli. Len tak zaistíte, že pozitívne účinky tréningu s jogovým pásom bude možné skutočne dlhodobo pociťovať.

Obsah balenia:

  • 1 x pás

Súvisiace články

Vaše meno

Zadajte Vaše meno

Váš email

Zadajte Váš e-mail

Vaša správa

Zadajte správu

Aktuálne

  • ikonka

    505 569 ks

    Tovaru máme na sklade

  • ikonka

    5

    Zákazníkov online

Výhody nákupu

  • Dodanie do 5 pracovných dní
  • Výhodné ceny
  • 99 % tovaru skladom
  • Garancia vrátenia peňazí
  • Zákaznícka podpora

Potrebujete poradiť?

Poradíme Vám s výberom
a zodpovieme Vaše otázky
+421 950 538 940
Po - Pia, 9:00 - 16:00
Načítanie
Načítam...