Gorillasports.sk

TOP 10 pre silový tréning doma - Vytvor si perfektnú domácu posilňovňu!

14.02.2024

0

TOP 10 pre silový tréning doma - Vytvor si perfektnú domácu posilňovňu!

Chcete začať cvičiť doma, ale neviete, ako na to a aké vybavenie si zaobstarať na silový tréning? Možno vás nebaví tráviť čas cestovaním do posilňovne, chcete ušetriť peniaze za vstupné alebo si zacvičiť vtedy, keď máte náladu? Alebo nemáte radi, keď sa na vás niekto pri cvičení pozerá? Tak či onak, máme pre vás TOP 10 produktov na komplexný silový tréning. Vybrali sme produkty, ktoré nezaberú príliš veľa miesta a napriek tomu vám umožnia zostaviť si efektívny tréning. S naším vybavením môžete trénovať kedykoľvek a akokoľvek intenzívne chcete. Tak makaj ako Gorilla a zostaň fit aj doma.

TOP 1

GORILLA SPORTS SADA OCHRANNÝCH PODLOŽIEK, ČIERNA, 8 KS

Prvým krokom by mala byť ochrana vašej podlahy a vybavenia. Ideálne na to sú ochranné rohože, ktoré navyše izolujú teplo, hluk a zvuk a sú príjemné na dotyk. Sada ochranných podložiek Gorilla Sports obsahuje vždy 8 kusov, ktoré do seba môžete flexibilne zasunúť vďaka ich spojovacím prvkom. Takisto sa ľahko čistia a sú vhodné ako podložka na cvičenie na podlahe.

GORILLA SPORTS POLOHOVATEĽNÁ LAVIČKA, 119 CM, ČIERNA

TOP 2

Ďalšia vec, ktorú zaiste veľmi oceníte, je Gorilla Sports Polohovateľná lavička. Na plochej lavici môžete vykonávať cviky ako bench press (aj šikmý), front press alebo bicepsové zdvihy. V zásade môžete vykonávať všetky cvičenia, ktoré vyžadujú, aby ste sedeli alebo ležali. Rýchloupínacia skrutka umožňuje nastaviť dokonalý uhol v jednom jednoduchom kroku a potom sa uzamkne na mieste, takže môžete pracovať s ťažkými závažiami.

 

TOP 3

GORILLASPORTS STOJAN NA TYČ, POLOHOVATEĽNÝ, 160 CM K polohovateľnej lavičke bude skvelou voľbou polohovateľný Gorilla Sports Stojan na veľkú tyč. Môžete ho používať s polohovateľnou lavicou, ale vďaka nemu odložíte aj svoju nakladaciu činku kedykoľvek potrebujete. Skladá sa z dvoch stĺpcov, ktoré sa nastavujú samostatne. Pevné nohy v tvare dvojitého T zabraňujú prevráteniu konštrukcie pri bočnom zaťažení. Ak stojany na činky nepotrebujete, môžete ich umiestniť do rohu, aby ste ušetrili miesto alebo ich použiť ako atraktívne úložisko pre vaše činky.

GORILLA SPORTS PODLOŽKA NA JOGU, 190 X 60 CM, ČIERNA


TOP 4

Pred poriadnym silovým tréningom je dobré sa rozcvičiť, vhodná bude Gorilla Sports Podložka na jogu. Jedná sa o o oderu odolnú a protišmykovú podložku na stabilný postoj. Vďaka penovému materiálu je podložka skutočne šetrná k pokožke. Je možné ju ľahko zrolovať a fixovať pomocou dvoch gumičiek, bude sa Vám tak ľahko skladovať alebo prenášať.

 

 

TOP 5

Teraz môžeme prejsť k samotnému posilňovaniu - bude sa hodiť Gorilla Sports Sada jednoručných činiek 30 kg, ktorá dopraje varibilitu a vy si môžete zvoliť váhu záťaže. GORILLA SPORTS SADA JEDNORUČNÝCH ČINIEK Z CHRÓMU, 30 KGSada sa skladá z činkových tyčí, záťažových kotúčov s rôznymi hmotnosťami a praktickými hviezdicovými zámkami. Rukoväte činiek sú rebrované pre lepší úchop. S touto sadou môžete posilňovať paže, trup a dokonca aj nohy pri vykonávaní drepov a podobných cvikov so závažím. Pomocou činiek zapojte do cvičenia aj drobné svaly na krku alebo predlaktí.

  

GORILLA SPORTS ČINKOVÁ TYČ 10 KG, 170 CM, CHRÓM

TOP 6 & TOP 7

Pre všetky druhy vzpierania a cvičenia s voľnou hmotnosťou zvoľte Gorilla Sports Činkovú tyč 10 kg a k nej Gorilla Sports Sadu záťažových kotúčov. Vnútorné spracovanie záťažových kotúčov tvorí cementová zmes s vysokou hustotou, kryt z robustného čierneho plastu, ktorý ľahko odoláva intenzívnej tréningovej rutine.GORILLA SPORTS SADA ZÁŤAŽOVÝCH KOTÚČOV Z PLASTU, 30 KG Z tohto dôvodu sú záťažové kotúče s týmto konštrukčným princípom súčasťou vybavenia väčšiny profesionálnych posilňovní.
Touto sadou posilňujte svaly na ramenách, pažiach, chrbte a nohách. Rovná tyč sa najčastejšie používa pri všetkých druhoch vzpierania a cvičení s voľnou hmotnosťou. Vyváženým tréningom s činkami precvičíte všetky svalové skupiny tela. Získate silu, zlepšite koordináciu, vybudujete si svaly a zároveň budete spaľovať tuky.

  

GORILLA SPORTS KETTLEBELL ČINKA, PLAST, ČIERNA, 8 KG



TOP 8

Čo nedocielite činkami, dotiahnete kettlebellom a swing cvikom. Gorilla Sports Kettlebell činka je vhodná na tento minimalistický a rýchly cvik, ktorý by vo vašom silovom tréningu nemal chýbať. Vďaka nemu posilníte brucho, zadok aj nohy a osvojíte si rovné držanie chrbta.

  

GORILLA SPORTS HRAZDA NA STENU, ČIERNA, 101 X 51 X 20 CM



TOP 9

Pre optimálny tréning hornej časti tela a využitie rôznych svalových skupín – najmä na posilnenie svalov paží, ramien, brucha a chrbta oceníte Gorilla Sports hrazdu do steny. Na tejto hrazde na stenu cielene budujete svalovú hmotu cvičením s vlastnou váhou. Vykonávajte príťahy s nadhmatom pri krku alebo hrudníku. Na zintenzívnenie tréningu môžete pri cvičení držať nohami medicinbal alebo si obliecť záťažový pás.

 

GORILLA SPORTS ODPOROVÁ GUMA 21 MM, ČIERNA

TOP 10

Po silovom posilňovaní ľahko zmiernime - Gorilla Sports Odporová posilňovacia guma je vhodná na všestranný posilňovací tréning. Využijete ju v posilňovni, bojových športoch, na strečing a na rehabilitáciu. Je to praktická pomôcka na pridanie odporu počas vykonávania cviku. Odpor gumy dynamicky rastie v priebehu vykonávania cviku, čím umožňuje efektívne zapojiť vaše svalstvo. Guma je vyrobená z materiálu, ktorý je jednak dostatočne flexibilný a odolný proti deformácii či poškodeniu a takisto je aj zdravotne nezávadný.

 

Investícia do posilňovacích strojov sa oplatí!

Ušetríte peniaze za permanentky, namiesto toho si kúpte poriadny stroj, ktorý vám vydrží dlhé roky. Posilňovacie stroje vám zaistia väčšiu pravidelnosť, ktorá je kľúčom k účinnosti a úspechu každého cvičenia. Takže hurá do toho!

Späť do blogu

Diskusia k článku (0)

Vaše meno
Zadajte Vaše meno
Kontaktný e-mail
Zadajte Váš e-mail
Vaša správa
Zadajte Vašu správu
Údaje označené * sú povinné
Načítanie
Načítam...